Zomervakantie bij I Commedianti

Met goede hoop zien wij uit naar de komende zomer. Wij verwachten dat het weer mogelijk zal zijn om kampeerders te ontvangen op ons mooie stukje land in Toscane.

Nu de vaccinatiecampagne in Italië in volle gang is begint het gewone leven steeds meer terug te keren. Er is inmiddels een sterke daling van het aantal positief getesten zichtbaar, en dit zal hoogstwaarschijnlijk gedurende de zomer alleen maar verder verbeteren. Italië wil vanaf juni ook weer toeristen ontvangen.

Wij kijken er dan ook erg naar uit om er weer heen te gaan. Vanaf eind mei zijn wij terug in Toscane om in de wijngaard te werken en ons terrein voor te bereiden op de zomermaanden. Als de Nederlandse regering besluit om het negatief reisadvies aan te passen zodat niet noodzakelijke reizen weer mogelijk zijn kunnen er weer gasten bij ons kamperen.

Wij hanteren altijd al een maximum aantal mensen, om de rust en ruimte te garanderen.

De gasten die afgelopen zomer bij ons waren hebben het verblijf als erg prettig en ontspannend ervaren.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje bij ons, dan verdient het aanbeveling om te reserveren. Reserveringen kunnen zonder problemen of kosten geannuleerd worden, mocht de situatie toch nog veranderen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.