Kamperen

Donateurs van de Stichting I Commedianti mogen op het terrein kamperen. Er is een klein aantal ruime kampeerplekken verspreid over het terrein. We houden een maximum aan van 25 personen, om de rust te waarborgen.

Behalve bij het huis is er op het terrein geen verlichting. Op sommige plekken bestaat de mogelijkheid voor stroomaansluiting. 

De faciliteiten zijn netjes en eenvoudig. Er is in het huis een badkamer voor algemeen gebruik, met een warme douche, wastafel en toilet. Daarnaast een tweede toilet en een wasruimte met wastafel. Een tweede warme douche, alsmede afwasvoorziening bevindt zich op het terrein.

Tegen vergoeding kan gebruik gemaakt worden van de wasmachine. 
Er is een gezellig overdekt en verlicht terras. Hier is ook een barbecue die gebruikt kan worden. Bij de tent mag i.v.m het brandgevaar niet gebarbecued worden. Er staat een koelkast met frisdranken, wijn en bier. We werken met een zelfbedieningssysteem en een lijst waarop de genuttigde drankjes aangekruist worden.

Op bestelling wordt er door ons dagelijks volkorenbrood gebakken. 

We verhuren enkele racefietsen en mountain-bikes en kunnen adviseren over tochten.

Gezien het beperkt aantal plekken is reserveren aanbevolen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0652592804 of mailen naar info@icommedianti.nl.

Reacties zijn gesloten.